Explicaţie HALUCINANTĂ a hoţilor de curent când au fost întrebaţi cum funcţionează lada frigorifică

Echipele E.ON, însoţite de poliţişti, au descins ieri în două comunităţi rome din judeţul Iaşi pentru a-şi recupera banii de la hoţii de energie electrică. Au fost identificate mai multe cazuri de branşare ilegală la reţeaua de energie electrică, fiind confiscaţi 1.000 metri de cabluri. Pentru a masca furtul, hoţii îngropau cablurile în pământ.

03 feb. 2016, 08:43
Explicaţie HALUCINANTĂ a hoţilor de curent când au fost întrebaţi cum funcţionează lada frigorifică

Acţiunea de debranşare a celor care furau curent electric nu s-a încheiat însă fără nişte explicaţii ale ţiganilor care i-au lăsat cu gura căscată pe cei de la E.ON.

Când am intrat la unul în casă, spunea că nu are curent şi camuflase bine cablul. În schimb, am găsit lada frigorifică cu carne plină de gheaţă. Când l-am întrebat cum de are gheaţă, deşi nu are curent electric, a zis că aşa a cumpărat lada“, a povestit un angajat al E.ON.

Acţiunea celor de la E.ON a avut ca scop sistarea furnizării energiei electrice către un număr de 140 de clienţi din cele două comune. Aceştia înregistrează datorii totale de 1,8 milioane lei pentru consumul de energie, convenţiile de eşalonare a debitelor nefiind respectate.

CITEŞTE ŞI ALERTĂ printre şoferi. Bancnota pe parbriz, o nouă metodă de furt