Explicaţiile halucinante ale învăţătorului care a rupt, pur şi simplu, urechile unei eleve VIDEO

Învăţătorul din Vaslui care i-a rupt, pur şi simplu, urechile unei eleve de nouă ani şi-a explicat comportamentul agresiv spunând că fata nu răspunde la ore şi nu mai are răbdare necesară cu ea.

16 mart. 2014, 06:41
Explicaţiile halucinante ale învăţătorului care a rupt, pur şi simplu, urechile unei eleve VIDEO

Mai mult, învăţătorul şi-ar dori să iasă la pensie, pentru că nu mai este fotogenic: „Învăţătorii de fotogenia mea să fie pensionaţi. Şi asta ar trebui să fie un criteriu săp fie selectaţi învăţătorii, mai ales bărbaţii la învăţământul primar. Adică să fie frumoşi şi tineri, nu ca mine şi bătrâni şi urâţi”, a declarat învăţătorul Aurel Taralunga pentru România TV.

Învăţătorul susţine că fata nu învaţă şi şi-a pierdut răbdarea cu ea.

„A trebuit să o sancţionez de fiecare dată când nu răspunde pentru că ea foarte, foarte rar răspunde. E pe cale de a rămâne repetentă, dar ar fi trebuit să rămână fără urechi în cap dacă aş fi sancţionat-o de câte ori o întreb şi nu răspunde”, a mai spus acesta.

Citeşte şi Un învăţător din Iaşi, acuzat că îşi bate şi îşi umileşte elevii VIDEO

Imediat după ce familia fetei l-a reclamat pe învăţător că a lovit-o în timpul orelor de curs, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au deschis o anchetă. Dascălul respinge însă acuzaţiile. „Nu am lovit-o, dacă aş fi lovit-o, că este vorba de o ureche ruptă, ar fi putut lăsa urme de sânge sau copila ar fi putut să se manifeste zgomotos, pentru că e o senzaţie dureroasă să rupi o ureche”, a mai spus invăţătorului.

Cadrul didactic este cercetat şi de poliţişti pentru comportament abuziv. În acest caz, pedeapsa este de până la 6 ani de închisoare.