Explozie în sala de operaţii din cauza intestinelor unei femei. Cele mai bizare ştiri medicale din 2017

Iata cele mai bizare stiri medicale din 2017. N-o sa-ti vina sa crezi din ce cauza s-a produs o explozie in sala de operatii, in timpul unei interventii chirurgicale.

04 ian. 2018, 20:43
Explozie în sala de operaţii din cauza intestinelor unei femei. Cele mai bizare ştiri medicale din 2017
  1. Femeie diagnosticata gresit cu cancer face chimioterapie fara sa fie nevoie
  2. Cancerul este o boala teribila care a rapus milioane de oameni in intreaga lume. Diagnosticul pus unei persoane poate fi o stire cu adevarat devastatoare. Herlinda Garcia, a primit cumplitul diagnostic dupa ce i-a fost indepartata o tumoare de la nivelul sanului. I s-a spus ca nu mai are mult de trait, iar femeia a inceput sa-si faca planuri pentru inmormantare. Cu toate acestea, a facut si chimioterapie, in speranta unei minuni. Si minunea a venit dupa 8 sedinte de terapie, dar nu asa cum se gandea femeia. Dupa ce a cerut o a doua opinie, femeia a aflat ca nu mai are cancer. De fapt, nici n-ar fi avut vreodata. Medicul anterior ii interpretase gresit rezultatele biopsiei. Garcia l-a dat in judecata pe medicul care i-a pus diagnosticul gresit. Din pacate, acesta a murit inainte de terminarea procesului. Totusi, femeii i-a fost acordata o despagubire in valoare de 367.000 de dolari. 

    1. Maseaua l-a lasat fara memorie

    Toata lumea stie ca dentistul iti readuce zambetul pe buze. Un barbat al carui nume nu a fost dat publicitatii a ramas fara memorie pe termen scurt dupa o anestezie dentara. In urma administrarii anestezicului, barbatul a ramas doar cu amintirile vechi si este incapabil sa isi mai aduca aminte o informatie noua mai veche de 90 de minute. Initial s-a crezut ca substanta i-ar fi cauzat barbatului o hemoragie cerebrala, insa analizele medicale au infirmat ipotezele. Testele de imagisitica, insa, au aratat simptome specific pentru amnezie anterograda. 

    1. S-a trezit la autopsie

    Venezueleanul Carlos Camejo a trait un adevarat scenario de film. Declarat mort in urma unui accident rutier, barbatul a fost „programat” pentru autopsia in urma careia sa se afle cauza decesului. Numai ca, atunci cand au inceput sa-i faca o incizie la nivelul fetei, „cadavrul” a inceput sa sangereze. Medicul care a efectuat autopsia a declarat ca si-a dat seama ca barbatul fusese declarat mort din greseala si a inceput sa-i sutureze incizia. Venezueleanul si-a revenit in mod miraculos si a fost luat acasa de sotia acestuia, care venise la morga pentru a-i recunoaste cadavrul. 

    Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO