Explozie în Satu Mare, o femeie a murit

O femeie a murit după ce a încercat să aprindă focul în centrala termică.

RomaniaTV.net
04 mai 2019, 04:11
Explozie în Satu Mare, o femeie a murit

O femeie de 38 de ani din localitatea Dobra, comuna Supur, a murit vineri seara, după ce a încercat să aprindă focul în centrala termică folosind surse lichide combustibile iar vaporii emanaţi de acestea s-au aprins, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Someş’ Satu Mare.

Potrivit sursei citate, femeia a încercat să aprindă focul în sistemul de încălzire, folosind lichide combustibile, însă vaporii acestora s-au aprins şi i-au provocat arsuri pe corp. Femeii i-au fost afectate şi căile respiratorii, fiind declarat decesul acesteia.

Soţul femeii a fost surprins şi el de flăcări, în încercarea de a o salva pe aceasta. El a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe faţă, gât, mâini, picioare şi torace. A fost preluat de ambulanţa SAJ şi transportat la spital, precizează ISU. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Tăşnad, cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie a serviciului voluntar din Supur şi o ambulanţă cu doctor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.