Explozie în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a fost rănit grav VIDEO

Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce butelia din casa în care locuia a sărit în aer. Alte două persoane care se aflau cu el au scăpat nevătămate, însă locuinţa a fost distrusă.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 06:43
Explozie în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a fost rănit grav VIDEO

Explozie în Sighetu Marmaţiei miercuri seară, în jurul orei 22.00. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât geamurile locuinţei s-au spart, iar pereţii casei au fost distruşi în mare parte. Şi casele învecinate au fost afectate.

„Nici nu am ştiut ce se întâmplă. Am crezut că îi cutremur, peretele s-a deplasat, tot o picat”, a spus un vecin.

În timp ce pompierii spun că în casă erau acumulări de gaze, vecinii cred că este vorba de neglijenţă. Totuşi, ei nu exclud ca bărbatul să fi provocat intenţionat deflagraţia, mai ales că obişnuia să bea destul de des.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini, dar alte două persoane care se aflau în casă au scăpat doar cu sperietura. „Pacientul este stabil, nu pune probleme deosebite. Se pune problema arsurilor la nivelul căilor respiratorii, drept pentru care vom trimite pacientul la Baia Mare”, a spus Ioan Pasty, medic la Spitalul Sighetu Marmaţiei.

În locuinţă se mai aflau alte două persoane, care nu au păţit însă nimic. Mai multe case din vecinătate au fost şi ele afectate.

„În urma unei explozii s-a provocat incendiul datorită acumulărilor de gaze în încăpere. Au fost trei persoane înăuntru, le-am evacuat, iar una a ajuns la spital cu răni pe faţă şi pe păr”, a declarat Vasile Pricop, de la ISU Sighetu Marmaţiei.

Pompierii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă bărbatul a provocat explozia intenţionat.