Explozie într-un bloc din Buzău. Un bărbat a suferit arsuri grave

O explozie a avut loc sâmbătă dimineaţă într-un bloc din Buzău. În urma deflagraţiei, un bărbat a fost transportat de urgenţă la spital cu arsuri grave.

09 apr. 2022, 09:09
Explozie într-un bloc din Buzău. Un bărbat a suferit arsuri grave

Explozie într-un bloc din Buzău, de pe strada Transilvaniei. Pompierii spun că uşa unei garsoniere a fost distrusă de suflul exploziei. Proprietarul locuinţei a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe 30% din suprafaţa corpului.

La faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Buzău, în sprijin fiind mobilizaţi şi poliţişti şi jandarmi.

Anchetă de amploare după o explozie într-un bloc din Buzău

”Se verifică întregul imobil, din primele date nu sunt afectate alte locuinţe”, au precizat pompierii, conform Agerpres.

Citeşte şi: „Fără zboruri continentale şi maşini în centrul oraşelor”. Se pregătesc restricţii fără precedent în Europa pentru a nu mai finanţa maşinăria de război a lui Putin

Din primele informaţii, reprezentanţii ISU Buzău spun că explozia nu a fost urmată de un incendiu. O echipă de specialişti din cadrul furnizorului de gaze face verificări în ceea ce priveşte reţeaua de distribuţie.

Citeşte şi: Ministrul Muncii Marius Budăi, veşti bune pentru 12 milioane de români. Luni se face anunţul oficial