Explozie într-un bloc din Constanţa. Trei apartamente au fost distruse

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, marţi după-amiază, într-un bloc din judeţul Constanţa. La faţa locului au intervenit de urgenţă două autospeciale de stingere, cu 14 pompieri, şi o ambulanţă SMURD. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 11:44
Explozie într-un bloc din Constanţa. Trei apartamente au fost distruse

Deflagraţia a avut loc într-un apartament aflat la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din Medgidia. Locuinţa în care s-a produs explozia a fost distrusă integral, afectate fiind şi alte două apartamente. Explozia a fost produsă de o butelie. 

„Explozia a fost urmată de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafaţă de aproximativ 52 metri pătraţi. Au mai fost afectate două apartamente (cel de la etajul superior şi cel de la etajul inferior). Bărbatul cu vârsta cuprinsă între 30 şi 35 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. A fost anunţat Inspectoratul Teritorial în Construcţii pentru verificarea clădirii”, a informat ISU.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au menţionat că autorităţile au fost alertate printr-un apel la 112.

„Am avut un apel 112, la Medgidia, o butelie care a explodat la etajul 2 din 4, la un apartament de pe bulevardul Independenţei. Fără victime”, a transmis IPJ.