Explozie într-un bloc din Piteşti. O femeie a ajuns la spital și mai multe apartamente sunt avariate 

Explozie puternică într-un apartament din Pitești! Din cauza unei acumulări de gaze, a avut loc o deflagrație care a afectat aproape jumătate din apartamentele de pe scară. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă o femeie a ajuns de urgență la spital, iar o alta a suferit un atac de panică.

13 ian. 2023, 11:23
Explozie într-un bloc din Piteşti. O femeie a ajuns la spital și mai multe apartamente sunt avariate 

O explozie s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Piteşti, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. Proprietara, o femeie de 69 de ani, a fost transportată la spital, iar o altă femeie a primit îngrijiri după ce a suferit un atac de panică.

În urma deflagrației, mai multe apartamente au suferit pagube, potrivit e-pitesti.ro.

Citește și: Se schimbă facturile la gaze. Noi reguli pentru furnizori din 2023

”În jurul orei 03:50 pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Piteşti.

În urma incidentului, proprietara locuinţei, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluată şi transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU Argeş.

Citește și: Descoperire macabră la Sibiu. O femeie a murit intoxicată cu monoxid, un bărbat a fost dus inconştient la spital

Proprietarii tuturor apartamentelor au fost evacuați. Pompierii au anunțat că, până în prezent, au fost constatate pagube însemnate la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1. Alte trei apartamente de la etajele superioare au suferi avarii ușoare. De asemenea, o mașină parcată în apropierea blocului a fost avariată.Autorturismul prezintă zgârieturi și are un cauciuc spart.