Explozie la Filarmonica din Timişoara

O explozie a avut loc joi seara, în zona centrală a Timişoarei, la sediul Filarmonicii "Banatul". Mai multe autospeciale ale ISU Banat au plecat spre locul în care a izbucnit incendiul. Acesta a fost stins în 15 minute, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 19:57
Explozie la Filarmonica din Timişoara

Incendiul a fost cauzat de un scurt-circuit al unui frigider cu cablul de alimentare defect. Explozia a provenit de la tuburile cu creme și spray-uri aflate în încăperea respectivă. Nu au existat victime umane iar pagubele materiale sunt minime.

”Este vorba despre un frigider care a fost în priză, cablul electric fiind defect. În urma incendiului, au fost încălzite şi nişte spray-uri deodorant, care au explodat din cauzaa temperaturii, creând panică şi senzaţia de explozie. Incendiul a fost stins şi nu au fost găsite victime omeneşti, nu sunt pagube materiale deosebite”, a cinchis colonel Gheorghe Câmpeanu.

Explozia a avut loc într-una din spaţiile Sălii Capitol, acolo unde angajaţii beneficiază de recuperare. Din primele informaţii, explozia a pornit de la instalaţia electrică a unui aparat. Deflagraţia a izbucnit după un concert de colinde care a avut loc la Filarmonică.