Explozie la IGSU. Un bărbat a suferit arsuri grave

O explozie puternică a avut loc, marţi dimineaţă, la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Un bărbat a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului după ce un tablou electric a sărit în aer.

03 aug. 2021, 08:48
Explozie la IGSU. Un bărbat a suferit arsuri grave

Explozie la IGSU. Potrivit primelor informaţii, explozia s-ar fi produs din cauza unui tablou electric. Un electrician chemat pentru mentenanţa panoului a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Explozie la IGSU. Un bărbat este în stare gravă

Citeşte şi Explozie puternică într-un complex chimic din Germania! Populația, alertată să nu iasă din case: „Pericol extrem”. Un mort și zeci de răniți

Electricianul rănit grav în urma exploziei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență fusese chemat pentru mentenanţa panoului şi făcea parte din detașamentul de pompieri Dealul Spirii.

În urma exploziei, bărbatul a suferit arsuri grave pe faţă, gât şi mâini. Acesta a fost transportat în stare gravă la spitalul Floreasca, acolo unde este intubat. Potrivit medicilor, starea sa de sănătate este una gravă.

Până în prezent nu se ştie din ce cauza a avut loc explozia. Autorităţile fac cercetări în acest caz.

Citeşte şi Explozie la combinatul Azomureş. A fost emis un mesaj Ro-Alert VIDEO

O explozie, urmată de un incendiu, la o hală de reciclare a gunoiului din Popești-Leordeni

S-a dat mesaj Ro-Alert pentru zona Popeşti-Leordeni după un incendiu puternic la o hală de sortare a gunoiului. Opt autospeciale de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin de urgenţă.

De asemenea, se află la locul incendiului si 7 echipaje SMURD. Dintre cele opt victime, două prezintă arsuri, iar şase au intoxicație cu fum. În funcţie de curenţii de aer, autorităţile vor decide dacă se va da sau nu Ro-Alert pentru zone din Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit, vineri, la un utilaj dintr-o hală de reciclare din Popeşti-Leordeni, str. Tănase Danciu.

Recent, un incendiu puternic a izbucnit luni la un bloc din Popești-Leordeni, la periferia de sud-est a Capitalei. Mansarda imobilului cu trei etaje a ars în totalitate, iar flăcările s-au întins pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu dificultate, din cauza spațiului îngust din jurul clădirii, iar autoscările trimise la fața locului nu au putut fi ridicate în primele zeci de minute ale intervenției. În oraș s-a construit masiv în ultimii ani, haotic, și pare că nimeni nu s-a gândit la intervențiile de urgență.