Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe. Un călugăr şi un preot au suferit arsuri

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 6 mai, la Mănăstirea Sfântul Gheorghe, de lângă localitatea Tichilești, judeţul Tulcea, unde a avut loc o explozie. Două persoane au suferit arsuri.

06 mai 2021, 22:35
Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe. Un călugăr şi un preot au suferit arsuri
Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe din Tulcea. Sursa FOTO: observatornews.ro

Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe. Explozia care a afectat o anexă a mănăstirii s-ar fi produs în urma unor acumulări de gaze deoarece butelia din încăperea respectivă nu a fost afectată, potrivit ctnews.ro

Explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe. Două persoane au fost rănite

Un călugăr și un preot, de 45 și respectiv 50 de ani, au suferit arsuri. Victimele, conștiente și cooperante, cu arsuri pe membre și torace, au fost preluate de cadrele medicale şi transportate la spital.

Citeste si Cătălin Denciu, medicul-erou de la Piatra Neamţ, s-a întors din Belgia. Ce se întâmplă cu el după ce a ars în incendiul de la Spitalul Judeţean

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul Stației Hârșova.

explozie la Mănăstirea Sfântul Gheorghe (1)

Unul dintre bărbaţi, preluat de un echipaj SAJ, are arsuri pe membre şi torace, pe aproximativ 30-40% din suprafaţa corpului şi este conştient.

Citeste si Metoda rugăciunilor, tactica folosită de o bandă de români pentru a-i jefui pe americani