Panică la un centru comercial din Focşani: o persoană a fost rănită din cauza unui plafon prăbuşit. SRI, în alertă UPDATE

Autorităţile din Vrancea sunt în alertă după ce un tavan s-a prăbuşit într-un mall din Focşani. Un bărbat a ajuns la spital cu răni la nivelul feţei. Clădirea a fost evacuată, iar o echipă pirotehnică a SRI a fost chemată să intervină.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 10:14

UPDATE: Reprezentanţii Poliţiei Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost lovit de o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema. Totul s-a petrecut în timp ce acesta era evacuat de agenţii de pază din incintă.

„Din primele cercetări, este vorba despre un bărbat care a intrat în spaţiul de cinema de la mall, deşi nu era program cu publicul. A fost văzut de femeia de serviciu care a venit şi i-a cerut să părăsească locul, bărbatul nu s-a supus, ea a chemat firma de pază. Au venit mai mulţi agenţi. Bărbatul a devenit recalcitrant. Agenţii au încercat să-l imobilizeze pentru a îl putea scoate afară. La câteva minute după ce a fost imobilizat o bucată din izolaţia tavanului s-a desprins şi s-a prăbuşit atingându-l pe bărbat, dar şi pe unul dintre paznici“, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit aceloraşi surse, din primele cercetări, nu a fost nicio explozie.

UPDATE. Primarul a declarat că tavanul sălii de cinema a căzut în proporţie de 80 la sută.

Incidentul a avut loc în zona cinematografului.

„S-a auzit anunţul de evacuare şi autorităţile ne-au cerut să ieşim cu toţi afară. În schimb, cel puţin în zona în care mă aflam eu, nu s-a auzit nicio explozie. Suntem toţi în faţa hipermarketului, nu ştim ce s-a întamplat”, ne-a povestit femeie aflată la cumpărături, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Potrivit unor martori prezenți la fața locului, tavanul s-ar fi dărâmat din cauza exploziei unor bombe artizanale, însă autoritățile nu confirmă pentru moment această informație, scrie jurnaldevrancea.ro.

Mall-ul a fost evacuat, iar din cauza haosului care s-a produs șoseaua de centură este blocată.

La faţa locului a fost chemată şi o echipă pirotehnică a SRI.

„Referitor la incidentul de la mall- ul din Focşani, a fost anunţată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la faţa locului şi investighează. Deocamdată nu àvem informaţii despre deflagraţie”, au declarat reprezentanţii SRI, potrivit news.ro.