Explozie la un hotel de lux din Pakistan. Cel puţin trei persoane au murit

Explozie la un hotel de lux din Pakistan. Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi 11 au fost rănite, miercuri, relatează Reuters.

21 apr. 2021, 22:37
Explozie la un hotel de lux din Pakistan. Cel puţin trei persoane au murit
Explozie la un hotel de lux din Pakistan

Explozie la un hotel de lux din Pakistan. ”O explozie a zguduit zona de parcare a hotelului Serena”, a declarat oficialul de poliţie Nasir Malik. Hotelul se află în Quetta, capitala provinciei Baluchistan care a fost mult timp teatrul unei insurgenţe a naţionaliştilor locali.

Explozie la un hotel de lux din Pakistan. ”Ofiţerii noştri lucrează pentru a stabili dacă a fost o bombă şi ce tip de dispozitiv ar putea fi”, a precizat Nasir Malik, potrivit Agerpres.

Explozie suspectă într-un complex militar din Israel

O explozie puternică s-a produs în incinta unui complex militar din centrul Israelului, dar administratorii obiectivului susţin că a fost un „test controlat”, informează publicaţiile Haaretz şi Times of Israel.

Deflagraţia a avut loc marţi, într-un complex militar situat în apropierea oraşului israelian Ramla. Nu au fost raportate victime.

Citeşte şi: Doi pui de tigru alb din Pakistan au murit, cel mai probabil de Covid

Explozia s-a produs într-un complex în care sunt fabricate rachete pentru armata israeliană, inclusiv piese ale sistemelor antiaeriene Arrow 4.

Compania de stat Tomer, activă în industria apărării din Israel, susţine că a fost vorba de un „test controlat”, desfăşurat „fără incidente anormale”. Totuşi, explozia nu a fost anunţată în avans.

Oficiali de rang înalt din cadrul Ministerului israelian al Apărării investighează incidentul, care intervine în contextul tensiunilor cu Iranul.

Presa iraniană a relatat despre explozia din Israel, sugerând că ar putea fi o ripostă a Teheranului după incidentul produs recent la complexul nuclear iranian Natanz, atribuit Israelului.