Explozie la un service auto, la Târgu Mureş. Patru persoane au suferit arsuri grave

O explozie urmată de incendiu s-a produs la un service auto din Târgu Mureş. Patru oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital cu arsuri grave. Potrivit România TV, explozia s-a produs de la o butelie de gaz a unui autoturism la care se lucra.

29 ian. 2015, 13:10
Explozie la un service auto, la Târgu Mureş. Patru persoane au suferit arsuri grave

Explozia s-a produs la un service auto din Târgu Mureş, iar patru oameni, trei bărbaţi şi o femeie, au ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 şi 2.

Potrivit România TV, explozia s-a produs de la o butelie de gaz montată pe o maşină, care se repara în acel garaj. Victimele sunt chiar angajaţi ai acelui service. Ei au fost duşi la spital cu 4 ambulanţe. În momentul de faţă, toate cele patru victime ale exploziei sunt conştiente.

Citeşte şi Explozie în Complexul Studenţesc din Timişoara

În pericol de a lua foc a fost şi locuinţa care se află la etaj, însă pompierii au stins focul la timp. Autoturismul a fost disctrus în totalitate, iar pagubele produse spaţiului în care era amenajat service-ul sunt considerabile.

Citeşte şi Service auto distrus într-un incendiu de proporţii. Au ars trei maşini care se aflau în hală pentru reparaţii