Explozie puternică, bărbat în stare gravă la spital. A ieşit în flăcări pe scara blocului VIDEO

Explozie puternică într-un bloc din Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini. Deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, în momentul când omul şi-a aprins ţigara. Suflul a fost atât de puternic încât a smuls uşa din perete şi a spart toate geamurile. De frică, toţi locatarii au ieşit din apartamente.

23 nov. 2016, 06:17
Explozie puternică, bărbat în stare gravă la spital. A ieşit în flăcări pe scara blocului VIDEO

O explozie puternică s-a produs într-un apartament din Piteşti situat la etajul 2. În locuinţă se aflau doi fraţi care amenajau casa surorii lor. Nu au observat că sunt scăpări de gaze, iar când unul dintre ei şi-a aprins ţigara, totul a sărit în aer.

Suflul exploziei a smuls uşa din perete şi a spart ferestrele, iar bubuitura puternică i-a scos pe toți locatarii din case. Bărbatul care şi-a aprins ţigara a ieşit pe hol în flăcări. El a suferit arsuri puternice, vecinii i-au sărit în ajutor până când a venit salvarea.

„Am iesit cu sotul si el ardea si am sarit cu patura si i-am stins focul. L-am salvat pe cel pe care l-a luat salvarea. Am sarit toti vecinii”, a povestit o vecina.

„Am gasit pacientul stabil, dar cu arsuri importante la nivelul fetei si cailor aeriene si la torace si membre superioare. A fost transportat la spital intubat”, a declarat Marius Pascu, medic de terapie intensiva mobila.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza deflagraţiei.

Vezi si> INCENDII PUTERNICE în Constanţa. O casă şi un apartament, mistuite de flăcări VIDEO