Explozie puternică într-un bloc din Argeş. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă din apartamente

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, vineri dimineaţă, într-un bloc din judeţul Argeş. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor.

13 mai 2022, 10:35
Explozie puternică într-un bloc din Argeş. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă din apartamente

Explozie puternică într-un bloc din Argeş. Deflagraţia urmată de un incendiu s-a produs în balconul unui apartament situat la etajul 4.

Explozie puternică în Argeş. Pompierii au intervenit de urgenţă

Locatarii unui bloc din Câmpulung au fost evacuaţi de urgenţă, după ce o explozie a avut loc într-un apartament. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingere flăcărilor.

„Explozie urmată de incendiu în balconul unui apartament situat la etajul 4 dintr-un bloc situat în cartierul Grui al municipiului Câmpulung. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung pentru localizarea și lichidarea incendiului. La fața locului este prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș pentru asistența medicală la nevoie” transmite ISU Argeș, potrivit ziarobiectiv.ro. 

Momentan nu se ştie dacă sunt victime, şi nici cauza exploziei.

Citeşte şi Incendiu puternic în Năvodari. Un bloc a fost cuprins de flăcări

Incendiu violent la o fabrică de cauciucuri din Dej. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu violent la fabrica IMM din Parcul Industrial Dej. Flăcările au cuprins o hală a unei companii care are drept activitate producţia de cauciucuri. La fața locului au intervenit autospeciale ale pompierilor din întreg județul Cluj, dar și din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

„Intervenţie complexă pentru stingerea unei hale din Dej. În aceste momente pompierii din cadrul Detaşamentului Dej, 1 Cluj-Napoca şi Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producţia de cauciucuri. În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violenţă.

La faţa locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări şi un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului Beclean a ISU Bistriţa Năsăud şi două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la faţa locului şi un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical”, a anunţat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, operaţiunile de stingere sunt solicitante pentru forţele de intervenţie, având în vedere că pereţii halei şi acoperişul prezintă pericol de prăbuşire.

Citeşte şi Incendiu uriaş la un depozit de deşeuri din Constanţa. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările