Incendiu puternic în Năvodari. Un bloc a fost cuprins de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la un bloc din oraşul Năvodari, flăcările manifestându-se la acoperişul acestuia. Ulterior, focul s-a extins şi a afectat o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

05 mai 2022, 17:01
Incendiu puternic în Năvodari. Un bloc a fost cuprins de flăcări

UPDATE: Un număr de 32 de apartamente din blocul din Năvodari la mansarda căruia s-a produs, joi, un incendiu, au fost afectate atât de flăcări, dar şi de apa folosită pentru stingerea focului. Pompierii au reuşit să stingă incendiul după mai bine de şase ore, iar vineri vor face evaluarea pagubelor.

 

Incendiu puternic în Năvodari. Pompierii constănţeni au intervenit joi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc din oraşul Năvodari. La faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD şi o descarcerare, precum şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

Citeşte şi: Incendiu puternic în apropiere de Timişoara. Fosta fabrică de ţigări a lui Zaher Iskandarani, mistuită de flăcări. Prefect: „Azotatul de amoniu a fost izolat”

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la mansarda blocului, iar ulterior s-a extins la acoperiş, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, fiind afectate patru scări de bloc.

„Focul ar fi pornit dintr-o garsonieră și apoi s-a extins la întreaga mansardă, afectând în total 12 spații locative. Din fericire, nu sunt raportate victime.

Potrivit datelor Compartimentului Dezvoltare Urbana-Autorizații Construire-Baze de Date Urbane din cadrul Serviciului Arhitect-Sef, lucrările de mansardare la Bl.14 Sud au fost autorizate cu A.C. 256/01.08.2008 și au fost recepționate în decembrie 2008, P.V. 316/15.12.2008.Primăria Năvodari caută soluții pentru a oferi cazare temporară familiilor evacuate“, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

Citeşte şi: Incendiu uriaş la un depozit de deşeuri din Constanţa. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

Potrivit ISU, un număr de 14 persoane au fost evacuate și nu au fost înregistrate victime.