Explozie puternică într-un bloc din Cluj-Napoca. Patru adulți și un copil au ajuns la spital

Panică într-un bloc din Cluj! O explozie puternică a avut loc într-un apartament de la etajul trei. Patru adulți și un copil au ajuns la spital cu arsuri și atacuri de panică. Deflagrația a avut loc în urma unei acumulări de gaze. Mai multe mașini au fost distruse.

20 sept. 2022, 11:08
Explozie puternică într-un bloc din Cluj-Napoca. Patru adulți și un copil au ajuns la spital

Alerta s-a dat în jurul orei 4 dimineața când o bubuitură puternică a trezit oamenii dintr-un bloc din Cluj-Napoca. O explozie de la o centrală termică pur și simplu a distrus un apartament de la etajul 3.

Patru adulți și un copilaș care locuiau în acel apartament au ajuns la spital cu mai multe arsuri dar și atacuri de panică. Bătrâna a fost cea care a simțit miros de gaze și când a mers spre balconul în care era montată centrala a aprins becul și astfel s-a produs deflagrația.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Babadag. Mai multe locuinţe au fost distruse. Focul ar fi fost pus intenţionat

De asemenea mai multe mașini parcate lângă bloc au fost distruse de bucățile de geam și pereți căzute în urma exploziei. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu și nu au fost afectate alte apartamente ale blocului.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului și fac cercetări pentru a stabili de la ce s-a produs acumularea de gaze în urma căreia s-a produs deflagrația.

Citeşte şi: Incendiu puternic la Spitalul de Copii din Timişoara. PLAN ROŞU de intervenţie, zeci de micuţi au fost evacuaţi de urgenţă