Explozie puternică într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a fost rănită, 16 apartamente au suferit distrugeri

Explozie puternică într-un bloc din Vatra Dornei. Deflagrația s-a produs de la o butelie. O bătrâna s-a ales cu arsuri. 16 apartamente au fost afectate de explozie.

04 oct. 2022, 10:10
Explozie puternică într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a fost rănită, 16 apartamente au suferit distrugeri

Explozie într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie în vârstă de 79 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei, iar 16 apartamente au fost afectate. Pompierii militari au intervenit cu doua autospeciale de stingere.

Citeşte şi: Explozie puternică într-un bloc din Cluj-Napoca. Patru adulți și un copil au ajuns la spital 

Femeia rănită a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la spital, pentru investigatii suplimentare. De asemenea, în urma exploziei, o usa metalica de la intrarea unui apartament de la etajul al doilea a fost deformata, iar proprietarul apartamentului a ramas blocat în interior. Salvatorii au deblocat usa si l-au eliberat pe barbat.

În total, 16 apartamente au fost afectate de explozie. De asemenea, două autoturisme parcate langa bloc au fost avariate.

Citeşte şi: Explozie pe Șantierul Naval Orșova. Trei persoane sunt rănite, dintre care două în stare gravă

Potrivit monitorulsv.ro, explozia s-a produs în apartamentul femeii din cauza acumulării de gaz de la o butelie. Proprietara apartamentului nu a simțit mirosul de gaz, iar explozia s-a petrecut în momentul în care aceasta a băgat în priză o aerotermă.