Explozie puternică la Ankara. Deflagraţia ar fi avut loc lângă sediul televiziunii publice GALERIE FOTO

O explozie puternică a avut loc marţi după-amiază în centrul oraşului Ankara, afirmă surse citate de postul Fox News. Cauzele exploziei nu sunt cunoscute cu certitudine. Iniţial, s-a spus că explozia s-ar fi produs la televiziunea publică TRT, dar apoi s-a anunţat că a fost într-o clădire din vecinătatea unei universităţi.

19 iul. 2016, 15:46

Conform unor surse, explozia ar fi avut loc la sediul Televiziunii publice turce (TRT). Deflagraţia s-a produs în apropierea Spitalului Universitar Ibn Sina, în districtul Sihhiye din Ankara.

Nu există informaţii certe despre cauza exploziei. În schimb, se poate vedea o coloană imensă de fum negru produsă în urma deflagraţiei, deasupra Capitalei Turciei. Acest incident survine la câteva zile de la tentativa eşiată de lovitură de stat de la Ankara.

Citeşte şi Erdogan nu s-a mai întors la Ankara după lovitura de stat eşuată. Unde este preşedintele

Imaginile transmise pe reţelele de socializare arată zona în care s-a produs explozia, din diferite părţi ale oraşului.

Această explozie a provocat speculaţii în media potrivit cărora ar fi fost vorba despre un nou atentat.

Ulterior, au apărut informaţii care negau că explozia s-ar fi produs la televiziune şi că, de fapt, norul de fum ar fi provenit de la un incendiu izbucnit într-un complex de locuinţe din acea zonă, aflat în apropierea unei universităţi.