Explozie puternică la Suceava, într-un bloc de locuinţe: „Sunt distrugeri si pagube materiale foarte mari”

Din primele informații, trei persoane au suferit diferite traumatisme. Victimele au fost preluate de echipajele medicale si paramedicale și transportate la spital.

05 dec. 2022, 06:52

UPDATE explozie Suceava: Au fost evacuate și s-au autoevacuat persoanele din două scări de bloc. Sunt înregistrate patru victime, cu diferite traumatisme, preluate de echipajele medicale și paramedicale. ISU precizează că sunt distrugeri și pagube materiale foarte mari.

Mai multe mașini parcate lângă bloc au fost avariate. Conform dr. Dan Teodorovici, la UPU Suceava au ajuns 3 pacienti: un bărbat de aproximativ 60 de ani , politraumatizat și cu arsuri de gradul 1,2 și 3 pe aproximativ 80% suprafata corporala. Bărbatul a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul 2. Soția sa, o femeie de 60 de ani, a suferit  arsuri faciale si la nivelul toracelui posterior. De asemenea, la UPU a ajuns și o pacientă de aproximativ 60 de ani peste care a cazut tavanul apartamentului, politraumatizată, cu traumatism toraco-abdominal si fracturi de bazin. Pacientii sunt momentan în curs de investigatii si stabilizare.

O explozie violentă a avut loc, în această dimineață, într-un bloc de locuințe din Suceava. Trei persoane au fost rănite, iar mai mulți locatari au fost evacuați. În urma deflagrației, mai multe apartamente au fost serios avariate.

FOTO: Accident grav, cu trei morţi, pe DN1. Traficul, total blocat duminică seara. Imagini groaznice

O explozie s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 04:30, intr-un bloc de locuințe, pe strada Rarău, Cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambuanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Amenzi usturătoare dacă bei alcool în spațiul public. Polițiștii din Capitală au început deja să aplice sancțiuni. Iată zonele unde e complet interzis să faci asta

Locatarii din două scări de bloc s-au autoevacuat. Din primele informații, trei persoane au suferit diferite traumatisme. Victimele au fost preluate de echipajele medicale si paramedicale și transportate la spital.

”Sunt distrugeri si pagube materiale foarte mari”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.