FOTO: Accident grav, cu trei morţi, pe DN1. Traficul, total blocat duminică seara. Imagini groaznice

Accident horror pe o șosea din România, în noaptea zilei de duminică, 4 decembrie. Imagini groaznice de la fața locului.

04 dec. 2022, 22:58
FOTO: Accident grav, cu trei morţi, pe DN1. Traficul, total blocat duminică seara. Imagini groaznice

UPDATE: O a treia persoană a decedat în urma accidentului produs, duminică seară, pe DN1, la Hula Bradului, alte două fiind în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu, potrivit Poliţiei şi Serviciului de Ambulanţă.

„În această seară, în jurul orei 20,45, pe DN 1, km. 293 +500m, Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulaţie soldat cu decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a altor 2. În accident au fost implicate 3 autoturisme, în prezent desfăşurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Momentan, traficul se desfăşoară alternativ”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Ambulanță în misiune făcută zob de o cisternă. Pacientul care era transportat la spital a murit în accident, iar cadrele medicale au suferit răni grave
Traficul rutier a fost blocat total pe DN 1, la Hula Bradului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Mai multe victime primesc îngrijiri medicale, scrie Ora de Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje medicalizate, unul de tip B și unul cu medic, pe Hula Bradului la un accident rutier. Din primele informații sunt 5 victime. Echipajele SAJ și ISU acorda asistenta medicală în acest moment victimelor.

Accident cumplit în Dâmbovița. Două persoane au murit și o alta e în stare critică, după impactul violent cu un TIR
„ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului la un accident rutier cu următoarele forțe: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale de stingere.

La fața locului a fost mobilizate și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Din primele informații există 5 victime dintre care una este încarcerată. Intervenția este în desfășurare”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Autoritățile au transmis că vor reveni cu informații suplimentare.