Explozie puternică și incendiu la un sediu FSB din Rusia VIDEO cu deflagraţia

O explozie puternică s-a produs la un sediu din Rostov pe Don al serviciului rus de informații FSB. Presa locală scrie că a sărit în aer un rezervor de combustibil.

16 mart. 2023, 13:24
Explozie puternică și incendiu la un sediu FSB din Rusia VIDEO cu deflagraţia

Explozie puternică și incendiu la un sediu FSB din Rusia, în Rostov pe Don. Publicațiile ruse relatează că o deflagrație de proporții a avut loc, joi dimineața, la un depozit al Directoratului de Frontieră din cadrul FSB, în acest oraș situat în sudul țării.

Incendiul care a urmat s-ar fi extins și la clădirea principală. Imaginile distribuite din surse locale pe rețelele de socializare arată o zonă întinsă între două clădiri, cuprinsă de flăcări pe margini, în timp ce din centrul zonei afectate se degajă un fum gros.

Alte imagini surprinse de la înălțime înfățișează aceeași zonă acoperită de un fum alb, probabil după intervenția pompierilor.

VIDEO Ucraina revendică doborârea unui bombardier rusesc SU-24 în apropiere de Bahmut. Imagini spectaculoase cu catapultarea pilotului

Într-o relatare a agenției de stat RIA, citată de CNN, se spune: „Ard garajele într-un imobil mare pe două etaje. Sunt depozite la etajul al doilea”.

Presa locală scrie că a sărit în aer un rezervor de combustibil. Site-ul unei publicații din Rostov confirmă că focul a fost semnalat pe bulevardul Sivers, la numărul 20.

Mobilizare masivă în Rusia. Peste 30 de regiuni au început să convoace populaţia pentru înrolare

Pompierii au intervenit rapid, însă flăcările au ajuns la un rezervor de combustibil, provocând explozia acestuia. Pe rețelele de socializare ruse circulă informații conform cărora clădirea administrativă a serviciului de informații rus FSB  ar fi intactă, însă lucrătorii ar fi fost evacuați.

Autoritățile ruse încă nu reacționaseră oficial cu privire la incident la ora acestei actualizări.