Explozie urmată de incendiu la un transformator electric din Hunedoara VIDEO

Panică într-un cartier din Hunedoara. O explozie urmată de un incendiu s-a produs la un transformator electric din oraş, informează România TV. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă în urma exploziei, o maşină a fost avariată. Lichidarea incendiului a durat aproape două ore.

12 mai 2014, 06:37
Explozie urmată de incendiu la un transformator electric din Hunedoara VIDEO

În urma exploziei, o maşină a fost avariată.

„Ne-am speriat, foc mare, am tras maşinile şi am văzut că a mea e avariată, iar în curte numai ceramică şi bucăţi de transformator au sărit”, a spus un bărbat.

La faţa locului au ajuns imediat pompierii. Însă accesul le-a fost restricţionat de reprezentanţii firmei de curent electric.

„Ajungând aici am observat că arde într-o celulă, cauza aşteptăm să o stabilim cu personalul de la Electrica. Fiind un incendiu mai special nu se poate interveni. Fiind curent de 110 kw nu se intervine decât după oprirea curentului”, a spus reprezentantul pompierilor.

„Avem un incendiu de stins, avem nişte separări electrice de făcut în instalaţie ca să putem să lăsăm formaţiile de pompieri să intre că altfel nu putem, deoarece ar fi un real pericol pentru ei, s-ar electrocuta”, a spus un angajat de la Electrica.

În urma exploziei, alimentarea cu electricitate nu a fost afectată.

Citeşte şi Explozie puternică, într-o casă din Cluj: O bătrână a murit, iar soţul său este grav rănit