Explozie urmată de un incendiu în casa unui cunoscut actor. Focul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă

Incendiu în sectorul 2 al Capitalei, de la o lumânare. Focul a izbucnit într-un apartament, într-o cameră, și s-a extins pe balconul locuinței. Focul a izbucnit chiar în casa unui actor, manifestându-se cu degajari mari de fum. La fața locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale, iar focul a fost stins rapid. În incendiu ar fi ars un laptop, un pat și mai multe obiecte aflate în încăpere.

20 apr. 2023, 08:57
Explozie urmată de un incendiu în casa unui cunoscut actor. Focul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă

Un incendiu a cuprins seara treacută un apartament situat pe Bulevardul Ferdinand din București ce aparține unui cunoscut actor român. Vecinii au sunat la numărul de urgență 112 după ce au auzit zgomotul puternic al exploziei și au simțit mirosul de fum. Potrivit pompierilor, cauza exploziei și a incendiului ar fi o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Citește și: O femeie din Arad a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

Proprietarul apartamentului, actorul Sorin Tofan, nu se afla acasă în momentul incidentului. Focul a distrus o cameră și balconul apartamentului, afectând materiale textile, plastice și un laptop.

„Eu stau vis-a-vis de dânsul. Am ieșit, am sunat la ușă. Am căzut din pat… pisicile mi-au zburat… nu știu pe unde. Numai fum gros gros. El pleacă, e actor, pleacă departe și i-am zis să scoată din priză…”, a declarat o vecină la Pro TV.

Citește și: Un autocar care transporta 42 de persoane a luat foc, în Timișoara. Pasagerii au fost evacuați din cauza incendiului

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt semnificative.