EXPLOZII în Boston. Sportiv de origine română, participant la maraton: Sunt şocat

ATENTAT LA BOSTON. Un sportiv de origine română participant la maratonul de la Boston, Andrei Flueraşu, a declarat pentru gandul.info că el terminase competiţia cu câteva ore înaintea exploziilor de la finişul cursei şi că a văzut incidentele după ce a ajuns la hotel, precizând că e şocat de "vestea îngrozitoare".

RomaniaTV.net
15 apr. 2013, 21:08
EXPLOZII în Boston. Sportiv de origine română, participant la maraton: Sunt şocat

„Sunt deja inapoi la hotel, departe de linia de sosire şi la fel de şocat ca toată lumea să aud vestea asta îngrozitoare”, a precizat Andrei Flueraşu pentru gandul.info.

Flueraşu a mai povestit că maratonul era bine organizat şi că forţele de ordine erau prezente pe parcusul traseului.

„Era foarte bine supervizat şi foarte bine organizat în general. Nu ştiu când s-a întâmplat. Cea mai mare parte a cursei a început la 10 dimineaţa şi urma să se închidă (cred) la 16:30”, a mai explicat Andrei Flueraşu.

Potrivit site-ului competiţiei, Andrei Flueraşu a terminat cursa după aproximativ trei ore şi jumătate, în timp ce un alt sportiv de origine română, Nuţa Olaru, care a reprezentat SUA, a terminat pe locul 23 în cursa feminină, după 2 ore şi aproape 43 de minute.

Exploziile produse la maratonul din Boston sunt un „atac terorist”, au anunţat autorităţile americane. Cele două explozii de la maraton au fost cauzate de dispozitive explozive declanşate aproape simultan, la 15-20 de metri distanţă unul de celălalt, în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, a declarat şeful poliţiei din Boston, Ed Davis.

GROAZĂ în SUA, după exploziile de la Boston. GALERIE FOTO de la locul atentatului

O a treia explozie a avut loc la Biblioteca JFK.