Exploziile din Boston: Cine este misteriosul bărbat care umblă pe acoperişuri în timpul atentatului

O fotografie care a circulat pe Twitter în timpul exploziilor de la Boston dă fiori. În imagine apare un bărbat misterios care, în timp ce pe stradă era teatru de război după exploziile succesive, el mergea pe acoperişurile clădirilor din zonă.

16 apr. 2013, 12:11
Exploziile din Boston: Cine este misteriosul bărbat care umblă pe acoperişuri în timpul atentatului

Bărbatul din fotografie părea să nu fie deloc îngrijorat de ceea ce se întâmpla jos pe stradă, unde parterul clădirii pe al cărei acoperiş se afla luase foc şi unde bombele artizanele explodaseră succesiv zguduind pământul ca la cutremur şi făcând victime în rândul participanţilor la Maraton care se apropiau de linia de sosire şi a susţinătorilor lor.

Deocamdată, nu s-a aflat dacă bărbatul din imagine are vreo legătură cu devastatorul atac terorist de la Boston, dar unii susţin că prezenţa lui „netulburată” pe acoperiş în acel moment denotă contrariul. Potrivit unor păreri, misteriosul bărbat ar fi putut „supraveghea” cum se desfăşoară acţiunea teroristă în stradă, scrie The Sun.

Imaginea a fost capturată de unul dintre spectatori, Dan Lampariello, după ce a doua bombă explodase la câteva zeci de metri de prima. „Cine este tipul de pe acoperiş? El nu reacţionează la explozie„, a scris unul dintre utilizatorii reţelei de socializare. „Fotografia cu tipul de pe acoperiş privind la cea de-a doua explozie, este cea mai înfricoşătoare pe care am văzut-o vreodată„, a scris un altul.

Două bombe au explosat, luni, la Boston, la Maratonul internaţional din oraşul american. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar 140 au fost rănite, potrivit celui mai recent bilanţ al victimelor.