Expoziţie de maşini de epocă în Mamaia VIDEO

Staţiunea Mamaia a devenit centrul pasionaţilor de maşini de epocă. Adevărate bijuterii pe patru roţi au fost scoase la licitaţie în acest sfârşit de săptămână. Printre cele mai admirate autovehicule s-a numărat somptuosul BMW care a aparţinut Regelui Mihai sau limuzina care apare în filmul “Naşul”.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 06:18
Expoziţie de maşini de epocă în Mamaia VIDEO

Turiştii care s-au aflat la malul mării au avut şansa să admire 20 de maşini legendare. Organizatorii spun că este prima licitaţie de maşini clasice din România.

Majoritatea maşinilor sunt fabricate între 1941 şi 1975. Toate autovehiculele din expoziţie sunt restaurate în întregime în România. Proprietarii lor spun că au investit o avere in ele.

Printre exponate se numără şi monopostul Ferrari F399, condus de Michael Schumacher la mondialele din 1999. Vizitatorii nu au putut rezista şi au făcut fotografii,

Printre exponate se află şi o maşină militară: Jeep-ul Wyllis. Fabricat în 1948, modelul a fost vedetă în celebrul serial “MASH” din anii ’70 – ’80. Jeep-ul este dotat cu o mitralieră tip M2.

Toate cele 20 de maşini vor fi scoase la licitaţie duminică seară.