Expoziţie inedită în Kiev: Cinci frumoase adormite îşi aşteaptă aleşii pe un postament VIDEO

Cinci frumoase adormite îşi aşteaptă prinţii. Este vorba de o expoziţie inedită organizată la Muzeul Naţional de Artă din Kiev. Fetele stau întinse pe postamente, ca şi cum ar dormi, timp de trei zile. Bărbaţii pot veni la expoziţie pentru a încerca să le trezească sărutându-le.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 12:42
Expoziţie inedită în Kiev: Cinci frumoase adormite îşi aşteaptă aleşii pe un postament VIDEO

Cele cinci tinere au fost alese cu grijă de artistul Taras Polataiko, cel care organizează expoziţia. Ele stau întinse pe postamente, ca şi cum ar dormi, timp de trei zile. În acest timp, bărbaţi pot veni la expoziţie pentru a încerca să le trezească sărutându-le. Există, însă, şi un preţ.

„Toată lumea, orice vizitator va trebui să semneze un contract, care prevede că, dacă, numai dacă, pentru că nimeni nu este obligat, dar dacă sărută o frumoasă şi aceasta deschide ochii în timp ce este sărutată, se va căsători cu ea”, a declarat Taras Polataiko, organizator.

Fetele sunt convinse că astfel vor găsi dragostea adevărată.

„Cred că, dacă va fi iubitul meu, voi simţi instinctiv. Însă, dacă nu simt, nu voi deschide ochii”, a spus una dintre fete.

Bărbaţii s-au aliniat deja pentru a vedea frumuseţile. Unii au plecat dezamăgiţi, fără măcar să încerce să sărute o fată. Unii şi-au încercat norocul şi au sărutat tinerele. Însă acestea nu au deschis ochii.