EXTALON ROMANIA 29 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE. Lupte grele pentru vilă. Când se anunţă CASTIGATOR EXATLON

EXATLON ROMÂNIA, 29 noiembrie 2018. Joi seară, va avea loc o nouă confruntare între Războinici și Faimoși.

29 nov. 2018, 16:40
EXTALON ROMANIA 29 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE. Lupte grele pentru vilă. Când se anunţă CASTIGATOR EXATLON

EXATLON România, 29 noiembrie 2018. Joi seară, la Exatlon, tensiunea atinge cote maxime. Faimoșii și Războinicii joacă pentru vilă. Ambele echipe vor să câștige.

EXATLON România, 29 noiembrie 2018. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, a făcut un anunț mult așteptat de fanii competiției. Show-ul se află pe ultima sută de metri. „Este momentul unui anunț extrem de important pentru voi toți. Oficial, intrăm în ultima perioadă, sunt ultimele trei săptămâni. Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă emoție, și apoi urmează play off-ul, când veți juca individual. Celor care veți ajunge în acea fază a competiției, după eliminările care mai sunt câteva la număr, vă doresc din toată inima mult succes, multă baftă”, a spus Cosmin Cernat.

EXATLON România, 29 noiembrie 2018. Amintim că, săptămâna trecută, Faimoșii au pierdut duelul împotriva Războinicilor, cu scorul de 10 la 3, astfel că la duel au intrat două fete din echipa Faimoșilor: Monica Roșu și Mădălina Predoi. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roșu nu a mai putut continua și eliminarea a fost anunțată, în urmă renunțării sportivei de la jocul duelului împotriva Mădălinei Predoiu.