Extratereştrii spionează Jocurile Olimpice de la Londra VIDEO

Când jocurile de artificii au aprins cerul Londrei, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din capitala britanică, pe lângă spectacolul de lumini măreţ şi fascinant, unii dintre spectatori au putut observa şi alceva, o formă luminoasă suspectă, verzuie şi aproape transparentă, având forma unei farfurii zburătoare, asemănătoare cu cele în care se spune că ar călători extratereştrii.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 10:38
Extratereştrii spionează Jocurile Olimpice de la Londra VIDEO

Apariţia ciudatului obiect asemănător unui OZN, care se mişca încet pe cer vineri noaptea, s-a produs în timpul spectacolului cu artificii din cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Nu s-a vorbit în zilele următoare despre ciudatul fenomen, pe care, probabil, mulţi nici nu l-au luat în seamă. 

Totuşi, cu câteva săptămâni înainte, unul dintre experţii ufologi britanici, Nick Pope, avertiza că evenimentele de masă, de tipul olimpiadei, ce vor avea loc în vara aceasta ar putea fi un prilej pentru civilizaţiile extraterestre să viziteze Pământul, scrie Daily Mail, care reaminteşte că Examiner.com a fost prima publicaţie care a  informat şi a furnizat imagini cu ciudata aparaţie pe cerul Londrei.

Informaţia a generat reacţii diferite, unii fiind de părere că era un elicopter care supraveghea zona, alţii că ar fi fost un dirijabil, iar alţii că este o „făcătură”.

Pope, care a lucrat pentru Ministerul Apărării timp de 20 de ani, a investigat numeroase cazuri de apariţii de OZN-uri, în perioada 1991-1994. La început a fost sceptic, dar apoi, din ce în ce mai convins că „extratereştrii au putut să ne detecteze cu zeci de ani în urmă, prin intermediul transmisiilor de radio şi televiziune. Pope a afirmat cu toată convingerea că aceste apariţii misterioase pot deveni un pericol real pentru securitatea naţională şi cea aeriană.

„Dacă extratereştrii au studiat psihologia noastră, atunci ar putea fi prezenţi pe cerul nostru la o dată semnificativă (…) Şi ceremonia de închidere a JO este una dintre datele frecvent vehiculate în grupurile de adepţi ai teoriilor conspiraţiei„, a afirmat Pope.

Imaginile video ce au fost ulterior postate pe YouTube se crede că au provenit de la un utilizator cunoscut sub numele „MrScipher”.

Nebunia OZN, în vremea lui Tony Blair

Preocuparea autorităţilor britanice pentru fenomenul OZN nu este nouă. Acum două săptămâni, presa a dezvăluit că şi fostul premier britanic Tony Blair a primit rapoarte de la Ministerul Apărării despre astfel de fenomene observate în Marea Britanie, după ce, în 1998, când a fost introdusă Legea Accesului la Informaţii secrete, s-a cerut şi declasificarea rapoartelor despre fenomenele extraterestre.

Blair s-a sfătuit atunci cu reprezentanţii Ministerului Apărării, care i-au transmis că „există un interes limitat în această chestiune” din partea publicului şi că acesta „este deschis faţă de problema existenţei formelor de viaţă de pe alte planete”, scrie Daily Mail.

S-au declasificat până la urmă peste 6.700 de pagini de astfel de rapoarte despre fenomenele extraterestre observate în Marea Britanie în ultimii 30 de ani.