Extravaganţă la Vanghelion. Vedeta care a schimbat două ţinute de peste 15.000 de euro FOTO

Ramona Bădescu a îmbrăcat în noaptea dintre ani două ţinute în valoare de peste 15.000 de euro, cu care a făcut furori atât pe scena, cât și în culise. Cântăreaţa a fost şi anul acesta gazda petrecerii organizată de Primarul sectorului 5 de la Romexpo.

RomaniaTV.net
04 ian. 2013, 06:40

Frumoasa vedetă l-a avut partener de prezentare pe Aurelian Temișan și a strălucit la propriu pe scenă, întrucât a schimbat două ținute Roberto Cavalli, scrie ziarulring.ro.

Dacă în prima rochie de culoare bleo a dat startul petrecerii și a cântat alături de Temișan, binecunoscuta melodie “Volare”, vedeta a fost o apariție de zile mari la 12 noaptea, când s-a schimbat în cea de-a doua ținută semnata Roberto Cavalli, o rochie haute couture cu un decolteu generos, cu spatele gol și cu vedere la buric.

În valoare de peste 15.000 de euro, ținutele purtate de Ramona Bădescu în noaptea dintre ani nu au putut trece neobservate. Cei care au ales să petreaca Vanghelionul la Romexpo și-au dorit să se fotografieze alături de frumoasa gazdă a serii.

Vedeta a asortat la vestimentație bijuterii Cartier și pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar și îmbrăcați în cristale Swarovski.

Pentru că a vrut să intre cu bine în noul an și să aibă noroc, bruneta s-a folosit de un truc. Și-a ascuns un ardei iute într-un loc știut numai de ea.