Extremiştii francezi o dau în judecată pe Madonna

Madonna va fi dată în judecată de extremiştii francezi. Politicienii sunt indignaţi că vedeta a proiectat în concert un videoclip în care lidera formaţiunii politice, Marine Le Pen, apare cu o svastică pe frunte.

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 19:20
Extremiştii francezi o dau în judecată pe Madonna

Madonna a proiectat videoclipul piesei “Nobody Knows me” în toate concertele din turneu. În acesta lidera extremei-drepte franceze, Marine Le Pen, apare cu o svastică pe frunte, înaintea unui personaj care seamană cu Hitler. Extremiştii francezi au declarat că dacă acest lucru se va întâmpla şi în Franţa, cântăreaţa va fi dată în judecată.

„Marine Le Pen ne-a informat, vom depune o plângere săptămâna viitoare la Parchetul din Bobigny pentru insultă, deoarece nu putem să acceptăm chiar totul. Doar pentru că o persoană se numeşte Madonna, are mulţi bani şi este foarte cunoscută, nu înseamnă că poate să facă ce vrea, doar pentru a se vorbi despre ea şi pentru a încerca să-şi relanseze cariera, care este în declin”, a declarat Florian Philippot, vicepreşedintele Frontului Naţional.

În videoclipul Madonnei apar feţele a numeroase personalităţi, cum ar fi Papa Benedict al XVI-lea sau Hosni Mubarak. Cântăreaţa se află acum în turneu mondial. Ea urmează să susţină un al doilea spectacol în Franţa, pe 21 august, la Nisa.