Fabrica de pâine distrusă de explozia de la Braşov era asigurată. Ce spune asigurătorul

Compania de asigurări Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) a asigurat fabrica de pâine din Brașov, care a fost afectată în cursul serii de joi, 5 noiembrie, de o deflagrație, informează compania, printr-un comunicat de presă.

RomaniaTV.net
06 nov. 2015, 13:31
Fabrica de pâine distrusă de explozia de la Braşov era asigurată. Ce spune asigurătorul

Polița de asigurare încheiată de reprezentanții fabricii acoperă riscurile de explozie și incendiu, atât pentru clădire, cât și pentru conținutul și utilajele din interioriul ei, se menționează în comunicat.

O echipă a Omniasig s-a deplasat la Brașov, imediat după producerea exploziei. Gândurile noastre se îndreaptă acum, în principal, către angajații care au fost implicați în acest nefericit incident, precum și către familiile acestora, cărora le dorim însănătoșire grabnică„, au afirmat reprezentanții companiei.

Citeşte şi Explozia de la Braşov: Unul dintre răniţi a murit, doi pacienţi sunt în stare gravă la Terapie Intensivă VIDEO

Aceștia au precizat că mai multe detalii legate de acest accident vor fi anunțate pe măsură ce investigațiile oficiale aflate în desfășurare vor permite acest lucru.

Citeşte şi Explozii, incendii la fabrici şi combinate din ţară, în ultimii doi ani

Joi seara, la ora 19.45, s-a produs o explozie la moara fabricii de pâine, urmată de un incendiu care a fost stins de echipajele de pompieri ajunse în scurt timp la fața locului. În incintă, la momentul producerii exploziei, se aflau 11 persoane. Șase au fost rănite, iar cinci au scăpat nevătămate. La fața locului au intervenit 12 echipaje SMURD și ale Ambulanței și tot atâtea mașini cu apă și spumă.

Unul dintre răniți, care a căzut de la o înălțime de 15 metri într-un puț, el fiind scos după aproape două ore de pompieri și transportat la spital, a murit în cursul nopţii.