Fabulos! 3.000 de euro, 4 nopţi de cazare în Cluj la un hotel de cinci stele în perioada Untold!

Untold, cel mai mare festival de muzică din România, desfăşurat la Cluj, are o durată de patru nopți și patru zile, anul acesta ajungând la cea de-a șaptea ediție, astfel încât hotelierii şi-au adaptat oferta şi a scos la vânzare pachete exact pentru această durată.

11 iul. 2022, 21:51
Fabulos! 3.000 de euro, 4 nopţi de cazare în Cluj la un hotel de cinci stele în perioada Untold!

Untold este cel mai mare festival din sud-estul Europei și, probabil, unul dintre cele mai bune lucruri care i se putea întâmpla orașului Cluj-Napoca. Dar, toate lucrurile bune au și o parte mai puțin plăcută, aceea fiind că infrastructura hotelieră nu este încă destul de dezvoltată pentru a putea absorbi fără probleme un număr atât de mare de turişti, astfel că se ajunge la oferte de preţ care concurează staţiuni exclusiviste şi oraşe cu tradiţie, ca Londra, Paris sau Roma.

Pachetul ce include patru nopţi de cazare cu mic dejun, în perioada 4-8 august, la un hotel de cinci stele din Cluj Napoca, recent deschis, costă 15.000 de lei (n.r. 3000 de euro) în camera dublă standard şi 17.000 de lei în camera dublă premium.

Untold va avea loc anul acesta între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena şi va cuprinde opt scene. Preţul unui bilet cu acces general pentru o zi porneşte de la 50 de euro, iar abonamentul pentru patru zile de festival ajunge la 159 de euro.

Citeşte şi: Fost ministru al Transporturilor, despre cel mai negru scenariu pentru România: „Va fi greu pentru cei născuţi după 2000. Va fi multă treabă la psihiatrie”

Untold, cel mai mare festival de muzică electronică şi pop din România, dar şi unul dintre cele mai importante festivaluri de acest fel la nivel internaţional, are anul acesta un buget de 18 mil. euro, după cum declara pentru ZF în iunie Eduard Chereji, director de marketing şi comunicare al festivalului de la Cluj-Napoca.

În 2019, cel mai bun an pentru Untold, în comunitatea din Cluj-Napoca au rămas peste 45 mil. euro după festival. Această sumă nu include veniturile din bilete, acestea reprezentând o altă categorie care, la rândul ei, generează taxe şi impozite pentru veniturile locale.

Anul acesta, odată cu creşterea inflaţiei, veniturile generate de festival ar putea ajunge la 50 de milioane de euro, potrivit lui Chereji.

Citeşte şi: Dezvăluiri spectaculoase ale lui Klaus Iohannis: „Fumam ca un turc”. Câte ţigări pe zi a fumat preşedintele, timp de 15 ani