Fabulos! După bătaie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat: „E numărul 1!”

Laurențiu Reghecampf nu a reușit să confirme nici la Nefchi Baku, așa că șefii azeri au decis să se dispenseze de serviciile antrenorului român. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a oferit o primă reacție pe marginea acestui subiect. 

09 iul. 2023, 14:16
Fabulos! După bătaie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat: „E numărul 1!”

S-au bătut, s-au înjurat, iar acum pare că au revenit la sentimente mai bune. Foștii soți Reghecampf nu mai oferă momente publice penibile, ci au început să-și vorbească din nou calm.

După ce a fost dat afară de la Nefchi Baku, Laurențiu Reghecampf a primit încurajări de la fosta soție, Anamaria Prodan. Presa de cancan susține că acest mesaj ar putea marca împăcarea, chiar.

„Am să fiu alături de el mereu”, este mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, fostul soț care a ajuns să aibă și copil cu fosta amantă, Corina Caciuc.

„Nu cred nimic. Cred că Dumnezeu îl va ajuta să-și regăsească forța cu care este înzestrat să ajungă unde a fost mereu. În top. Iar noi familia vom lupta pentru ca el sa fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1!

Și noi îl vom susține toată viața. El este tatăl copilului meu și pentru acest dar minunat pe care mi l-a oferit am sa fiu no matter what alături de el forever”, a declarat impresara, pentru PlayTech.

Anamaria Prodan încă îl mai iubește pe Reghe: „El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața”

Anamaria Prodan a recunoscut că încă mai vorbește cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au împăcat, dar nu în calitate de cuplu, așa cum speculează presa de cancan.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața.

Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine.

Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel”, a precizat Prodan.