Fabulos! Investiție de milioane de euro pentru Ion Țiriac, în București

Ion Țiriac pregătește o nouă lovitură de business. Cel mai bogat român a vorbit deschis despre planurile sale. 

11 iul. 2023, 12:08

Miliardarul român continuă injecțiile de capital în marile proiecte. Celebrul afacerist a anunțat oficial deschiderea celui mai mare proiect rezidențial de lux, Stejarii Collection, din data de 16 iulie 2023.

Noul complex va putea fi accesat de clienții interesați de închirierea apartamentelor exclusiviste. Accesul se va face în baza unei programări prealabile.

Complexul Stejarii Collection, cartier rezidențial premium, înseamnă 198 de apartamente cu două-cinci camere, cu suprafețe cuprinse între 95 și 200 mp.

Pe parcursul vizitei, clienții primesc ghidaj, o prezentare exhaustivă a conceptului Stejarii, un tur personalizat în cadrul căruia oaspeții pot interacționa cu facilitățile de cel mai înalt nivel pe care le oferă apartamentele din cadrul Stejarii Collection.

„Clubul rezidențial Stejarii a propus o nouă viziune asupra nevoilor exclusiviste ale clienților de top. 

A lansat în România conceptul închirierilor rezidențiale pe termen lung. Prin completarea produselor noastre cu proiectul Stejarii Collection facem un pas înainte pentru a ne menține poziția de lider la nivel de standarde rezidențiale pentru următoarele decenii.

Mizăm încă o dată pe calitatea inegalabilă a construcției, asociată serviciilor proiectate, dezvoltate și implementate de cele mai mari agenții internaționale. Monitorizăm permanent nivelul de satisfacție a locatarilor noștri pentru a asigura standarde rezidențiale de cel mai înalt nivel.

Stejarii nu este un simplu proiect imobiliar. Este locul în care îmi petrec la rândul meu șederile locale. Este complexul preferat în România și oaza unei comunități internaționale de top în București”, a declarat Ion Țiriac.

Cartier de lux ridicat de către Ion Țiriac, în nordul Capitalei

Stejarii Collection poate fi accesat și online, prin intermediul turuli VR. Astfel, o serie de apartamente și împrejurimile acestora, amplasate în pădurea de stejari Băneasa din nordul Capitalei, pot fi explorate de pe orice dispozitiv mobil sau de tip desktop.

Stejarii Collection dispune de o amplasare fabuloasă, în zona de nord a Capitalei, ce oferă acces urban facil și proximitate față de cele mai mari centre comerciale și de business, aeroport, centre educaționale și medicale.

Află mai multe despre proiect AICI.