Ion Țiriac şi-a făcut testamentul. Surpriză uriaşă: moştenitorii de care nu ştia nimeni, cum se va împărți averea de peste două miliarde de dolari

Surpriză uriaşă din partea lui Ion Ţiriac. Cel mai bogat român şi-a făcut testamentul şi a spus că averea de peste 2 miliarde de dolari va fi împărţită de cei 33 de copii ai lui. Dintre aceştia, doar 3 sunt copii legitimi, dar averea miliardarului va fi împărţită în 33 de părţi egale, aşa cum este menţionat în testamentul său.

09 iul. 2023, 11:55
Ion Țiriac şi-a făcut testamentul. Surpriză uriaşă: moştenitorii de care nu ştia nimeni, cum se va împărți averea de peste două miliarde de dolari

Ion Ţiriac a şocat pe toată lumea după ce a anunţat că averea sa va fi împărţită de toţi cei 33 de copii ai lui, în mod egal.

Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac sunt cei trei copii legitimi ai miliardarului român, dar banii vor fi împărţiţi în mod egal între toţi cei 33 de copii ai lui, aşa cum a menţionat la întocmirea testamentului.

Citeşte şi  Scandal imens pe averea Regelui Cioabă. Totul a plecat de la o datorie veche, de 25.000 de euro

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Ţiriac, pentru outsidernews.it.

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere estimată la mai mult de 2 miliarde de dolari.

Citeşte şi  Lovitură puternică pentru Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr: „Nu am putut merge mai departe”

Faptul că are 33 de copii nu este singura bizarerie din viaţa lui Ion Ţiriac.

Magnatul mai este cunoscut pentru alte episoade, din trecutul său tumultos, dezvăluite de Sportowy Bar.

. În perioada în care juca hochei, s-a accidentat într-un meci la Sankt Petersburg. El a intrat pe gheață cu genunchiul lovit și i-a provocat la duel pe toți fanii ruși.

– Pe când avea doar 23 de ani, Țiriac a fost rugat de un fotograf să zâmbească. El a refuzat și chiar și astăzi prietenii săi spun că nu l-au văzut vreodată zâmbind.

– Nu a fost niciodată un gentleman. Pe teren era cunoscut pentru provocări și jocul murdar. Nimeni nu poate contesta însă dorința sa de a învață, dovadă stând cele opt limbi străine pe care le vorbește fluent.