FABULOS. Un puşti de 9 ani câştigă 1,3 milioane de dolari pe an din JOACĂ. Nimeni din familie nu mai munceşte

Un copil de 9 ani face atât de mulţi ani, încât nimeni din familia lui nu mai trebuie să muncească. Iar pentru asta trebuie dar ca Evan să se joace.

RomaniaTV.net
27 dec. 2015, 13:21
FABULOS. Un puşti de 9 ani câştigă 1,3 milioane de dolari pe an din JOACĂ. Nimeni din familie nu mai munceşte

Evan abia a început să meargă la şcoală, dar face atât de mulţi bani încât unii nici nu îşi pot imagina. Puştiul a ajuns să fie atât de productiv deşi nici nu trebuie să iasă din casă pentru asta. El petrece câteva ore pe zi înregistrând clipuri pentru Youtube, unde are un canal, EvanTube, care generează venituri de peste un milion de dolari anual.

EvanTube a început în anul 2011 ca un proiect al lui Evan alături de tatăl său, dar s-a transformat aproape imediat într-o senzaţie pe internet. Ideea este una cât se poate de simplă: copilul primeşte cele mai noi jucării despre care vorbeşte timp de câteva minute. Iar asta convine de minune companiilor de jucării, care îşi fac reclamă şi plătesc bani grei pentru asta.

Citeşte şi RETROSPECTIVA 2015: La ce s-au uitat românii pe Youtube în acest an

În majoritatea videoclipurilor sale, Evan o are alături pe sora sa, Jillian. Tatăl său, Jared, este cel care filmează şi apoi editează clipurile care urmează să fie postate online.

Tatăl lui Evan, Jared, a mărturisit că a angajat o echipă care să se ocupe de vânzarea anunţurilor publicitare şi negocierea cu nume importante din industria jucăriilor.

S-a decis ca Evan să folosească trei conturi de Youtube, în scopuri de marketing: EvanTubeHD, EvanTubeRaw şi EvanTubeGaming. Cei de la Newsweek au scris că tânărul câştigă peste 1,3 milioane de dolari pe an prin vânzărea reclamelor pe canalul de Youtube.