Facebook a lansat o aplicaţie pentru hobbyuri. Este disponibilă doar pe iOS

Facebook a lansat Hobbi, o aplicaţie de distribuire de fotografii şi înregistrări video pentru documentarea proiectelor personale şi hobbyurilor, prin editare şi organizare. Deşi asemănătoare Pinterest, Hobbi nu este un simplu panou de idei, ci este concepută să ajute utilizatorii să îşi organizeze propriile proiecte în colecţii pe diferite teme, precum grădinărit, gastronomie, arte şi decoraţiuni etc. Ideea principală este aceea de a urmări progresele făcute de-a lungul timpului.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 06:20
Facebook a lansat o aplicaţie pentru hobbyuri. Este disponibilă doar pe iOS

Aplicaţia nu are o componentă de reţea de socializare online, cu excepţia faptului că se pot crea înregistrări video care pot fi distribuite în grupul de prieteni, după ce proiectul este finalizat, informează techcrunch.com.

Hobbi este o aplicaţie simplă, cu tehnici de control şi editare limitate.

Aplicaţia are scopul să testeze idei noi pentru a obţine un feedback rapid din partea utilizatorilor de platforme social media. Înainte de Hobbi, echipa care a creat această aplicaţie, NPE, a lansat o aplicaţie mesagerie, Bump, una muzicală, Aux, şi un editor de meme-uri, Whale, la care între timp a renunţat.

Conform The Information, după anunţul lansării aplicaţiei Hobbi, preţul acţiunilor la Pinterest a scăzut, cu peste 4%.

Hobbi este disponibil, de joi, doar pe iOS, în SUA, Columbia, Belgia, Spania şi Ucraina.

Citeşte şi: Facebook recunoaşte că strânge informaţii chiar şi de la cei care nu utilizează această reţea de socializare


loading...