FACEBOOK a picat luni seară în Romania

FACEBOOK A PICAT din nou. Reţeaua de socializare Facebook nu a putut fi accesată luni seară în România, în jurul orei 22, pentru aproximativ 10 minute.

RomaniaTV.net
28 sept. 2015, 19:33
FACEBOOK a picat luni seară în Romania

FACEBOOK A PICAT. Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile.

Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile luni seară, în timpul minutelor de defecţiune, a fost: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)”.

FACEBOOK a căzut din nou. De ce nu merge Facebook în România?

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, precum platforma Twitter şi chiar Google+.

Reţeaua de socializare a mai avut astfel de probleme şi pe 6 iunie.

„Cont indisponibil temporar. Contul tău este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne aşteptăm ca această problemă să fie rezolvată în scurt timp. Te rugăm să încerci din nou peste câteva minute”, este mesajul care a apărut pe ecranul utilizatorilor de Facebook.

Pe 27 aprilie 2014, Facebook a mai avut probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs puteau fi accesate. Atunci, utilizatori din lumea întreagă au anunţat defecţiunea pe Twitter.

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are în prezent 1,3 miliarde de utilizatori.