O mamă a SALVAT VIAŢA copilului ei cu ajutorul Facebook. Totul pare un film HORROR

O americancă obişnuia să ţină sub observaţie pagina de Facebook a fiului ei, ştiind pericolele care îi pot pândi în special pe tineri, pe această platformă de socializare. Astfel, femeia a reuşit să împiedica asasinarea fiului ei.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 12:50
O mamă a SALVAT VIAŢA copilului ei cu ajutorul Facebook. Totul pare un film HORROR

Mama tânărului obişnuia să viziteze periodic pagina de Facebook a fiului ei. Într-o zi, a fost şocată când, consultând ca de obicei acestă pagină, a aflat că fiul său urma să fie asasinat de doi tineri.

Adolescenţii, unul în vârstă de 16 ani, iar celălalt de 17, postaseră pe Facebook un mesaj şi comentarii din care reieşea că ei pusese la cale să îl împuşte, scrie Desert News.

Femeia a alertat autorităţile. „Ameninţările erau foarte exacte, ei spuneau că se vor duce la liceu şi-l vor împusca pe fiul ei”, a declarat presei detectivul Greg Wilking, care a descoperit pe Instagram şi o fotografie a armei care urma să fie folosită.

Pe anchetatori i-a şocat şi faptul că mâinile celor doi purtau însemne ale unei organizaţii criminale din Salt Lake.  Băieţii au fost prinşi de poliţişti într-o maşină, în apropierea liceului, asupra lor găsindu-se arma şi mai multe cartuşe cu care ar fi urmat, probabil să îl împuşte pe băiat.