FACEBOOK are probleme. De ce nu merge Facebook

Utilizatorii Facebook au reclamat că nu mai pot face postări pe conturile oficiale, ci doar pe paginile personale. Problemele se înregistrează în toată lumea, fiind afectaţi înclusiv utilizatorii din România.

RomaniaTV.net
26 sept. 2018, 17:24
FACEBOOK are probleme. De ce nu merge Facebook

Reţeaua de socializare Facebook se confruntă, miercuri, cu anumite probleme de ordin tehnic în mai multe zone ale lumii, inclusiv în Europa, informează khaleejtimes.com. Concret, în momentul în care utilizatorii încearcă să distribuie un link sau un videoclip, apare o fereastră albă şi pagina se blochează. 

Deşi nu s-a anunţat oficial cauza care a generat aceste probleme, Facebook ar putea opera un update. În trecut atfel de update-uri au generat blocaje ce s-au remediat în câteva ore. Au existat însă situaţii când problemele au persistat chiar timp de câteva zile până când situaţia a revenit la normal.

Mulţi utilizatori au dezvăluit pe Twitter că nu puteau nici măcar să acceseze site-ul Facebook.

Potrivit site-ului downdetector.com, utilizatorii de Facebook au întâmpinat dificultăţi în folosirea reţelei de socializare Facebook începând cu ora 11.00 GMT (14.00 ora României, n.r.).

Unii dintre internauţi au distribuit pe Twitter imagini de tip screenshot care demonstrau faptul că nu au putut să acceseze site-ul Facebook.

Potrivit unor astfel de recenzii online, pana de funcţionare a cunoscutei reţele de socializare a afectat în principal utilizatorii din Europa, regiuni din Pakistan şi din Emiratele Arabe Unite.