Veste PROASTĂ de la FACEBOOK. Cum este afectată compania de epidemia de CORONAVIRUS

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2020 09:18 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2020 09:18 // Sursa: romaniatv.net

Facebook anunţă o scădere a afacerilor cu publicitate în ţările cele mai grav afectate de coronavirus, care au luat măsuri de combatere a extinderii epidemiei.

Facebook a observat o scădere a afacerilor sale cu publicitate deşi prezenţa utilizatorilor pe platformele companiei este în creştere.

A învins coronavirusul: "Există tratament, nu vă temeţi!". Ce medicament l-a vindecat de Covid-19

"În timp ce pandemia se extinde şi tot mai mulţi oameni de distanţează unii de alţii, acest lucru înseamnă că mult mai mulţi oameni folosesc aplicaţiile noastre", a anunţat compania într-o postare pe blog.

Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap

"Nu monetizăm multe dintre serviciile unde observăm o creştere a angajamentului şi observăm o slăbire a afacerilor cu publicitate în ţările care iau măsuri agresive pentru reducerea răspândirii COVID-19", a explicat Facebook.

Descoperire ŞOC după autopsia pacienţilor decedaţi de CORONAVIRUS. Ce se întâmplă cu COVID-19 după MOARTE

Anunţul celor de la Facebook vine la o zi după ce Twitter şi-a retras estimările referitoare la veniturile şi profitul din primul trimestru, precum şi previziunile aferente anului 2020, referindu-se la impactul răspândirii coronavirusului asupra cererii de publicitate. Numărul de utilizatori ai Twitter este în creştere, dar incertitudinile legate de gravitatea impactului economic al pandemiei vor avea probabil un efect negativ asupra bugetelor de publicitate.

Acţiunile Facebook au scăzut cu sub 1% în urrma informaţiei, după ce crescuseră cu peste 8% pe parcursul tranzacţiilor, în concordanţă cu evoluţia ascendentă a cotaţiilor bursiere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afaceri coronavirus epidemie Facebook scădere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H