Facebook loveşte din nou! De data aceasta cu reclame full-screen

Dacă aveai impresia că Facebook nu mai are pregătite surprize pentru utilizatori, află că de astăzi a lansat un nou serviciu. Potrivit Noobz.ro, în News Feed îţi vor apărea reclame interactive pe care le poţi vizualiza full-screen.

26 feb. 2016, 10:23
Facebook loveşte din nou! De data aceasta cu reclame full-screen

Canvas este o evoluţie a reclamelor Carousel, care le permitea utilizatorilor să treacă prin mai multe poze cu produse sau branduri, în cazul în care sunt interesaţi să afle mai multe informaţii.

În schimb, Canvas oferă reclame full-screen, care inclus slideshow-uri, descrieri, video-uri şi posibilitatea de a da scroll. Mai exact, de astăzi, Facebook oferă o modalitate interactivă de a publica reclame pe reţeaua socială.

Facebook Reacţii – Ce sunt şi cum le foloseşti

Aceste tipuri de reclame au fost gândite fără să afecteze utilizatorul. În plus, ele seamănă cu reclamele normale pe care le vedem în News Feed, dar când dai click pe ele, te poţi bucura de o experienţă completă, aceasta încărcându-se foarte repede. Ca să te întorci în News Feed, tot ce trebuie să faci este să dai click pe „X”-ul din partea din dreapta-sus a ecranului.

Facebook spune că utilizatorii care au testat acest tip de reclame au răspuns pozitiv, petrecând în medie 31 de secunde pe reclame şi peste 70 de secunde pe reclamele cele mai tare, lucru ce înseamnă un timp foarte bun pentru vizionarea unei reclame. În total, 53% dintre utilizatori au văzut mai mult de jumătate din reclame.

Citeşte mai departe şi vezi imagini.


loading...