FACEBOOK: RESPECT AURA ION! Pagina care aduce un ultim omagiu studentei decedate în Apuseni

ACCIDENT AVIATIC. FACEBOOK: "RESPECT pentru Aura Ion, studenta voluntară care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Apuseni. Like and Share în semn de SOLIDARITATE". Acesta este mesajul de descriere a paginii de Facebook creată în memoria studentei Aura Ion, care şi-a pierdut în mod tragic viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni.

21 ian. 2014, 20:22
FACEBOOK: RESPECT AURA ION! Pagina care aduce un ultim omagiu studentei decedate în Apuseni

ACCIDENT AVIATIC. Aurelia Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Pe FACEBOOK a apărut în cursul zilei de astăzi o pagină în memoria Aurei Ion. Români din toate colţutile lumii au dat Like şi Share şi au postat comentarii prin care îşi exprimau respectul pentru studenta decedată în condiţii tragice.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apărării Naţionale (MApN). De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, a precizat MApN.

ACCIDENT AVIATIC. Tanăra a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele care au ajuns la locul accidentului. Aurelia Ion avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. În zadar au încercat medicii resuscitarea ei pe toată durata intervenţiei de coborâre a celorlalte cinci victime. Manevrele au eşuat.

În urma tragediei aviatice, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

VEZI ŞI: Ultima postare pe Facebook a lui Adrian Iovan! Vezi ce a scris pilotul cu 24 de ore înainte să moară