Facebook sfidează din nou drepturile utilizatorilor

Nu cred că mai este o surpriza pentru cineva faptul ca Facebook profită pe cât posibil de numărul de utilizatori ai serviciului. În zilele următoare însă, gigantul duce gravitatea problemei la un al nivel.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 09:53
Facebook sfidează din nou drepturile utilizatorilor

Sub forma unui manifest postat pe Facebook, site-ul de socializare propune un set de reguli noi legate de modul în care gigantul interacţionează şi partajează datele utilizatorilor. Considerat momentan un proiect, noul set de termeni şi condiţii permite partajarea de către Facebook cu orice companie deţinută de acesta, a tuturor informaţiilor pe care le aveţi postate pe profilul personal, scrie Playtech.ro.

Justificând această decizie prin faptul că vrea să-şi îmbunătăţească calitatea serviciilor sale şi ale partenerilor săi, dacă noile reguli se vor adopta, toate informaţiile personale urcate pe Facebook vor fi folosite în secunda următoare de inginerii Instagram şi nu numai. Ca un mic detaliu, în curând, aceleaşi informaţii postate pe reţeaua de socializare, vor fi folosite pentru distribuţia de reclame personalizate unei anumite tipologii de utilizator. În plus, odată cu noile schimbări nu veţi mai putea refuza mesaje de la un anumit utilizator în mod automat. În cel mai bun caz veţi putea automatiza direcţia mesajelor noi pe diverse criterii, printre care expeditorul acestuia.

Citeşte întregul articol despre noua schimbare de la Facebook pe Playtech.ro.