Faci acest lucru în fiecare zi, dar ştiai că îţi strică viaţa amoroasă?

Viaţa ta sexuală este ca şi inexistentă? Experţii susţin că tehnologia ar putea fi sursa acestei probleme. "Tehnologia modernă este motivul pentru care oamenii fac tot mai puţin sex. În fiecare casă există tablete şi smartphone care sunt folosite chiar şi în dormitor pentru a intră pe reţelele de socializare ori pentru a răspunde la email-uri", a declarat într-un interviu pentru BBC Dr. Cath Mercer.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 20:00
Faci acest lucru în fiecare zi, dar ştiai că îţi strică viaţa amoroasă?

Dr. Meagan Tyler, autoarea „Selling Sex Short”, a subliniat: „Tehnologia afectează toate interacţiunile sociale. Intrerupi conversatia fata in fata pentru a raspunde la mobil ori la un sms. De ce ar fi diferit sexul?„.

Tehnologia nu va disparea din viata omului modern, insa cum rezolvam problema? Iată câteva sugestii:

Asigură-te ca patul este o zona in care tehnologia este diferită

Cand patrunzi in dormitor opreste laptop-ul, mobilul etc. Multi terapeuti de cuplu recomanda rezervarea patului pentru intimitate, conexiune si somn. De asemenea, scoate televizorul din dormitor si pune-l intr-o alta camera. Un sondaj de opinie a relevat faptul ca oamenii mai degraba ar renunta la sex in schimbul unei plasme.

Scapă de anxietatea mobilului

Daca te confrunti cu asa numita anxietate a telefonului mobil (Nomofobia) atunci ai o problema. Brian Alexander, autorul cartii „America Unzipped: In Search of Sex and Satisfaction” explica: „Este greu sa te bucuri de sex daca esti anxios„.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO