Faci asta cu poşeta ta? Vezi la ce pericole te expui

Obiectul pe care femeile îl poartă peste tot, poșeta, este un focar de infecție, arată un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Mauritius.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 10:53
Faci asta cu poşeta ta? Vezi la ce pericole te expui

Peste 90 la sută din gențile sunt pline de bacterii, iar femeile sunt cele mai mari admiratoare ale acestui accesoriu, și, prin urmare cele mai mari purtătoare de microbi. Potrivit oamenilor de știință, reprezentantele sexului frumos își lasă poșetele pe unde apucă, fie că etse vorba de mocheta unui restaurant, chiuveta unei toalete insalubre sau pur și simplu pe jos, într-un parc. Tot ei au arătat că femeile își curăță foarte rar gențile.

Citeşte şi  Obiceiuri „fashion” care te fac să suferi. Evită-le dacă vrei să fii frumoasă şi sănătoasă

„Gențile femeilor și ale bărbaților sunt vectorii principali ai transmiterii bolilor. Am constatat că gențile femeilor sunt mai murdare decât cele ale femeilor”, conchid oamenii de știință într-un articol publicat în publicația Advanced Biomedical Research.

Studiul a fost făcut pe 145 de accesorii ce aparțineau unui număr de 80 de femei și 65 de bărbați, iar conform rezultatelor, 95,2 la sută din poșete erau ”contaminate”.

Citeşte mai mult pe unica.ro