Faci asta in fiecare dimineata si nu stii cat de nesanatos e. Top obiceiuri periculoase din viaţa fiecăruia

Trezitul de dimineata este cel mai prost moment din zi pentru majoritatea oamenilor. Iata care sunt obiceiurile daunatoare sanatatii pe care le faceti in fiecare dimineata.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 21:10
Faci asta in fiecare dimineata si nu stii cat de nesanatos e. Top obiceiuri periculoase din viaţa fiecăruia

De cele mai multe ori, in fiecare dimineata fumatorii isi aprind o tigara alaturi de cafeaua de dimineata. Insa, cu toate acestea, acest lucru este categoric daunator pentru sanatatea dumneavoastra, astfel ca va trebui sa eliminati chiar si cofeina din rutina de dimineata.
Deci, iata care sunt cele mai daunatoare obiceiuri pe care le faceti dimineata:

Sunteti dependenti de alarma
Cati dintre dvs se poate ridica cu mandrie din pat si sa se trezeasca inainte de a suna alarma? Probabil putini sunt norocosii care pot face acest lucru. Doar incercati sa mergeti la culcare mai devreme, acest lucru este foarte important. Lasati draperiile sau jaluzelele ridicate pentru a permite soarelui de dimineata sa intre in camera, si sa stiti ca e timpul sa va treziti. Ori de cate ori mergeti la culcare reaminti-va de ce aveti nevoie sa va treziti.

Va verificati telefonul
In ziua de azi, tot mai multi oameni au telefoane moderne, care, printre altele, sunt ca niste computere care stocheaza o mare parte din angajamentele de zi cu zi si multe alte informatii. Intotdeauna aruncati o privire rapida la el.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.